Elektronisch Drumstel Voor Kinderen: Beste Keuze

elektronisch drumstel voor kinderen

Elektronisch drumstel voor kinderen

Tegenwoordig vermaken kinderen zich voornamelijk met beeldschermen, maar een elektronisch drumstel voor kinderen is veel leuker dan een televisie of tablet!

Tijdens het luisteren naar muziek worden er verschillende gebieden in de hersenen gestimuleerd, maar bij het leren spelen van een instrument zijn dit er zelfs nog meer.

Een elektronisch drumstel is ideaal om op vroege leeftijd te leren drummen. Het is vele malen stiller dan een akoestisch drumstel, maar vaak ook veel goedkoper. Bovendien zijn veel elektronische drumkits makkelijk in te klappen of te verplaatsen waardoor deze niet in de weg staan. Voor een betaalbaar bedrag kun je al een leuk elektronisch drumstel voor kinderen aanschaffen waar zij lange tijd veel plezier aan zullen beleven.

Het uitzoeken van een elektronisch drumstel voor kinderen is niet eenvoudig, daarom helpen we je graag op weg zodat jij de perfecte keuze kan maken. Uiteraard zijn onderstaande producten ook te gebruiken voor volwassenen.

đź’ˇ Tip: Wil je direct weten welke kit bij jou past? Ontdek het in minder dan 40 seconden met de keuzehulp.

Millenium HD-120 E-Drum Set

Deze Millenium HD-120 is een ideale drumkit om je drumcarrière mee te starten. Door de compacte afmetingen en korte afstanden is dit een ideaal elektronisch drumstel voor kinderen, maar ook voor vowassenen die beginnen met drummen. Voor deze prijs kun je uiteraard geen professionele kwaliteit uit de topklasse verwachten, maar als instapmodel is deze drumkit ideaal.

De ingebouwde metronoom helpt je skills te verbeteren en via de aux-ingang kun je eenvoudig je smartphone of tablet aansluiten. Deze set is inclusief drumkruk, stokken, stokkenhouder en hoofdtelefoon, dus je bent direct klaar om te spelen!

Millenium Rookie E-Drum Set

Het Millenium Rookie elektronisch drumstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft een compact en lichtgewicht ontwerp. Hierdoor is de set gemakkelijk op te zetten en op te bergen, wat het perfect maakt voor thuisgebruik en kleine ruimtes.

De set heeft 7 pads, inclusief een dual-zone snare pad en drie cymbal pads, waarmee je verschillende geluiden en effecten kunt creëren. De module biedt ook de mogelijkheid om tussen verschillende drumkits en geluiden te schakelen, zodat je je speelstijl kunt aanpassen aan verschillende muziekgenres.

Om stabiliteit tijdens het spelen te garanderen, wordt de Millenium Rookie geleverd met een stevig frame en pedalen. Daarnaast beschikt de set over een hoofdtelefoonaansluiting, zodat je zonder anderen te storen kunt oefenen. De jongste drummers zullen zich uren vermaken achter deze kit!

Alesis Turbo Mesh Kit

Dit elektronisch drumstel van Alesis, de Turbo Mesh Kit, is een instapmodel met mesh head drumvellen. Mesh heads zijn stiller voor de omgeving (wel zo prettig af en toe) en zorgen ervoor dat het drummen nog realistischer aanvoelt. Zo ervaar je het plezier van een akoestisch drumstel met de gemakken van een elektronische.

Op de module staat een coachfunctie geprogrammeerd met 5 programma’s en metronoom die je helpen om je gevoel voor ritme en patronen te verbeteren. Zelfs meespelen met je eigen favoriete tracks is een eitje dankzij de aux-input waar je bijvoorbeeld een smartphone of tablet op kunt aansluiten.

Millenium MD-90

Een zeer makkelijk mee te nemen of te verplaatsen drumset is de Millenium MD-90 Mobile Drum. Het enige wat je nodig heb is een (bijzet)tafel en een stoel, want deze kit hoef je alleen maar aan de stroom te leggen en je bent klaar om te spelen! Ben je er klaar mee? Dan ruim je hem zo weer op door het compacte formaat.

Met 45 voorgeprogrammeerde user kits zul je niet snel verveeld raken en zorgen de verschillende samples voor een verrassend effect. Echter, wie op zoek is naar een elektronisch drumstel voor kinderen met een meer realistisch drumgevoel zal hier echter niet genoeg aan hebben. Toch is de Millenium MD-90 een leuk instrument om indruk mee te maken.

Aerodrums Air Percussion Set

De Aerodrums Air Percussion Set is een uitvinding op zich. De meegeleverde camera registreert de beweging van de stokken en pedalen waardoor je letterlijk kan drummen zonder drumstel. Bovendien is dit de meest stille en makkelijkste manier om met je favoriete muziek mee te spelen. Zelfs midden in de nacht zal niemand last van je hebben!

Aerodrums is een virtuele drumoplossing die jouw bewegingen registreert en omzet in realistische drumgeluiden. Perfect voor wie geen zin heeft in het meenemen van zware drumstellen of geen harde geluiden wil produceren voor zijn omgeving. Luchtdrummen was nog nooit zo realistisch! Bekijk ook de video ter inspiratie.

Wist je dat er akoestische drumstellen bestaan voor kinderen al vanaf 3 jaar? Lees er meer over hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch